Сайт Василия Волги
Вторник, 23.04.2024, 16:41
| RSS
 
Главная
Меню сайта
Главная » 2007 » Октябрь » 9 » Донецький погляд на ситуацію в СПУ
Донецький погляд на ситуацію в СПУ
09:07
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Donetsk_gerb.gif


ДОНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ КОМІТЕТ
СОЦІАЛІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ
83015, м. Донецьк, вул. Артема, 145А, оф.801 Тел/факс (062) 304-25-79

ЗАЯВА
ДОНЕЦЬКОГО МІСЬКОГО БЮРО СПУ
щодо сучасної ситуації з розвитком СПУ в Україні

1. Аналіз останніх та попередніх виборів показує, що СПУ з сучасними методами управління не має перспектив розвитку та виконання своїх статуних та програмних засад. У партії відсутній будь-який план розвитку партійної організації, низький рівень правової освіти членів партії.
2. Відчуття незрозумілості дій з розвитку партії, відсутності цілісного сприйняття цілей, задач та перспектив СПУ з боку партійного керівництва, яке виникає в регіональних відділеннях СПУ, також не сприяє нормальній роботі партії. Повністю занедбаний напрямок роботи з молоддю.
3. Велику схвильованість Донецької міської організації викликає і сучасна система прийняття рішень керівництвом СПУ, яка залишається закритою та незрозумілою для простих членів партії, рішення приймаються без урахування думок базових партійних організацій.

У зв’язку з цим пропонуємо:
1. Усім партійним організаціям провести збори (засідання) і надати свої пропозиції з реформування існуючої системи управління партії на більш зрозумілу і просту для рядових членів партії. Розглянути можливість проведення позачергового з`їзду СПУ.
2. Базовим партійним організаціям підняти питання про заміну керівництва партії: на зміну сучасному управлінському апарату повинні прийти молоді та активні керівники, які краще відчувають потреби партії, зможуть вдихнути у партію нове життя. Донецька міська організація СПУ вважає, що партія може це зробити начолі з Василем Олександровичем Волгою, який на нашу думку, зможе вивести партію з кризи недовіри з боку суспільства, оновити керівні органи СПУ, зробити керування партією більш прозорим і зрозумілим для більшості членів організації.
3. Спростити систему прийому нових членів СПУ.
4. Започаткувати систему партійної освіти, яка б вирішувала наступні задачі:
4.1. узагальнення та збільшення об’єму знань про соціалістичний напрямок розвитку суспільства, історію соціалізму, його здобутків у світі та перспектив.
4.2. накопичення у членів СПУ правових знань щодо захисту прав людини, виборчого законодавства, судочинства в Україні тощо, та постійне оновлення цих знань з потребами часу.
4.3. розвиток окремих напрямків роботи, таких як агітація, робота з засобами масової інформації, навчання спеціалістів по зв’язкам з громадськістю.
5. Активізувати роботу партійних активів на місцях, активізувати роботу з засобами масової інформації, щоб зневолювати той негативний імідж, який набула СПУ протягом останніх років.

Висновки
1. Консервативний стиль управління партією, недостатня демократичність в управлінні, закостенілість більшості партійних управлінців та функціонерів, не дають можливості реалізовувати ініціативні програми розбудови партії на місцях. Відсутність плану дій щодо розвитку партії, що не дає змоги збільшувати кількість прибічників партії, популяризувати ідеї та здобутки соціалістів.
2. Відсутність зрозумілих та простих рішень з боку керівництва партії не дозволяє розраховувати на подальший розвиток СПУ, яка є останнім повноцінним носієм соціалістичних ідеалів в Україні.
3. Сучасна ситуація, що склалася в Соціалістичній партії України може призвести до повного занепаду партії, якщо вчасно не зреагувати та не прийняти відповідні організаційні та кадрові рішення на позачерговому з`їзді Соціалістичної партії України.


08 жовтня 2007 р.

Бюро Донецкького Міського комітету СПУ Перший секретар Донецького міського комітету СПУ,
депутат Донецької обласної Ради

Іващенко О.В.

Просмотров: 1369 | Добавил: roman-mtt | Рейтинг: 2.7/3 |
Всего комментариев: 111 2 »
1 Константин  
0
Уважаемый Василий Александрович!

Во многом разделяем Вашу общественно-политическую позицию. Приглашаем к сотрудничеству в рамках нашего проекта.

С уважением, редакция СКУНС-ИНФО


2 Василий Волга  
0
Константин, здравствуйте.
Спасибо за приглашение к сотрудничеству. Скорее всего я его приму, если буду знать в чем оно заключается.
С уважением, В.Волга.

3 kina6  
0
Василий Александрович,здравствуйте.Если бы не Вы,то Мороз А. не набрал бы и половины от своих 2.86.Кировоград голосавал не за Мороза,а за Вас.И какие решения не выносил политсовет СПУ я очень верю,что у руля партии будете Вы.Удачи.

4 Василий Волга  
0
Igor, здравствуйте!
Спасибо за добрые слова и за поддержку.
Жаль Вас разочаровывать, но похоже, что все мои усилия, направленные на оздоровление ситуации в СПУ, не увенчаются успехом. СПУ окончательно маргинализируется и превращается в политическое кладбище.
Мне думается, что я смогу предложить обществу действительно новый и действительно лево-центристкий политический проект.
Буду расчитывать на Ваше поддержку и возможное участие.
С уважением, В.Волга.

5 Олег  
0
Уважаемый Василий Александрович!
Разделяя Вашу общественно-политическую позицию хочу узнать, есть ли в Крыму отделения Гражданского контроля.

6 Константин  
0
По сотрудничеству. Поскольку наши взгляды на жизнь в чем-то совпадают с Вашими (лично я в очередной раз убедился в этом, прочитав Ваш последний онлайн на сайте ForUm), предлагаем Вам использовать наш сайт как площадку для популяризации общественно значимых идей и мнений. Это может быть в форме блога или как в разделе "Без купюр" на сайте KM.ru.

Например, в Киеве состоялся марш в честь годовщины УПА. Или еще какая-нибудь беда приключилась :))) У Вас наверняка есть свои мысли по этому поводу. Вы или Ваш помощник присылаете их (мысли) нам, в виде текста, мы публикуем на сайте как есть, без изменений.

Сайт наш регулярно входит в сотню самых посещаемых сайтов Украины в разделе "СМИ и периодика" (рейтинг Бигмир). Многие материалы получили широкий общественный резонанс (например, о планирующемся переименовании одного из харьковских вузов в "им. Шухевича" или, из последних, "разбор полетов" С. Шустера и его программы).

Ждем Ваших комментариев.

С уважением, Константин


7 Василий Волга  
0
Константин, здравствуйте!
Благодарен Вам за предложение. Укажите, пожалуйста адрес.
Надеюсь это будет интересно и послужит общему делу.
С уважением, В.Волга.

8 Константин  
0
адрес сайта: www.skuns.info

"мыло": skuns-info@yandex.ru

телефон 80503027045. можно звонить в любое время :)


9 Алексей  
0
Уважаемый Василий Александрович!
Благодарю Вас за мужественную гражданскую позицию. Прошу Вас кратко ответить: 1) есть ли перспективы восстановления Антикризисной коалиции, 2) какие последствия возымеет чествование фашистов ОУН - УПА и 3) будете ли Вы сотрудничать с коммунистами, возможно, даже против ПР+НУНС и БЮТ?
С уважением.

10 Василий_Волга  
0
1. Нет. Хотя бы потому, что прошлый формат не возможен - социалистов не будет в Парламенте 6-го созыва. Антиоранжевая коалиция возможна, только в том случае, если руководство ПР перестанет дрожать в коленках. А в это я верю все меньще. К сожалению.
2.В ближайшее время никаких. Позиции нацистов в Украине все больше и больше укрепляются. Во Львове поставлен памятник С.Бандере. День создания УПА - национальный праздник. Но что больше всего меня поразило, так это газета "Урядовий курьер" от 13.10.2007г. Напомню, что это официальный вестник КМ Украины. Кабинета Министров Януковича. КМ, которым руководит Партия Регионов. На девятой странице статья "Неизвестная война". Суть этой статьи в том, что воины Красной Армии убийцы и мародеры уничтожившие Киев, а бандеровцы, которые вместе с войсками Гитлера вступили в Киев в 1941 году истинные созидатели и спасители Украины. Автор статьи Виктор Шпак. Наверно патриот.
Никто кроме нас в вами не выправит ситуации. Если мы и дальше будем отсиживаться по квартиркам, то через пару лет наши дети будут изучать "Майн кампф" и историю нацизма.
3. Да буду.
С уважением, В.Волга

1-10 11-11
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024